Hardenberg

Vlees voor voedselbank

Door de redactie

Slagerij Hoff en Schoonmaakbedrijf Jaap Mol hebben wederom de handen ineengeslagen om de voedselbank nogmaals te verrassen met een hele grote berg vlees bestaande uit bakjes gehakt en vele dozen gevuld met kipburgers zodat de mensen die van deze fantastische instantie afhankelijk zijn een keer extra wat lekkers op hun bord kunnen leggen.

Het vlees werd vrijdag 1 maart op de nieuwe locatie van Voedselbank Hardenberg/Ommen overhandigd aan HendrikJan Pastink van deze organisatie. Hij was zeer content met deze donatie waarbij Slagerij Hoff en Schoonmaakbedrijf Jaap Mol hopen dat ook andere bedrijven op deze wijze gestimuleerd worden om deze instantie volop te gaan steunen.

Voedselbank Hardenberg heeft vele vaste donateurs die samen elke week weer hun overgebleven boodschappen gratis afstaan aan deze instantie en uiteraard word er ook regelmatig actie ondernomen in bijvoorbeeld Supermarkten of de actie RTV Oost. "Met elkaar en voor elkaar! Gewoon doorgaan voor een betere wereld zonder stille honger in ons mooie Hardenberg en Ommen", vertelt de heer Pastink