Hardenberg

Vierde vechtdalrit van de Vechtdal Business Riders

Door de redactie

Op woensdag 10 mei startten de Vechtdal Busniess Riders aan een nieuw fietsseizoen.Vrijdag 30 augustus staat de vierde Vechtdalrit gepland. We fietsen met regionale ondernemers door ons prachtige werkgebied. Een initiatief waarbij ontspanning, inspanning, netwerk en gezelligheid centraal staan. Tevens fietsen we voor het goede doel en gaat er een bijdrage naar Stichting Vecht voor jeugd.

Op 20 september staat de vijfde rit gepland en sluiten we het fietsseizoen af met een bijzonder fietsevenement op vrijdag 11 oktober wat u niet wilt missen. Bent u ook een recreatieve, sportieve en ondernemende fietser? Kijk voor meer informatie en inspirerende beelden www.vechtdalrit.nl. U kunt zich hier eenvoudig aanmelden. U bent vrijdag vanaf 14.30 van harte welkom aan de Broekdijk 47 in Bruchterveld bij HAWE Tweewielers. De rit start om 15.00 uur en we zijn rond 17.00 weer terug. Er wordt voor broodjes gezorgd.

De Vechtdalrit in een initiatief van: HAWE Tweewielers, Total Outdoor Vechtdal, De Onderzoekfabriek en Startershuis DOEN!