Hardenberg

Vier huisartsen starten samen zoektocht naar nieuwe collega's

Door de redactie

Expeditie Huisarts Vechtdal is de zoektocht van vier samenwerkende apotheekhoudende huisartsenpraktijken naar nieuwe ondernemende huisartsen. Met deze expeditie zoeken de huisartsen in De Krim, Slagharen, Gramsbergen en Lutten per direct naar versterking in de vorm van opvolgers, huisartsen in dienst (HIDHA'S) en ZZP'ers. Deze innovatieve campagneaanpak laat zien hoe de vier zelfstandige huisartsen de huisartsenzorg in het Vechtdal sterk en toekomstbestendig willen houden.

G.Brokelman

Auke Tinselboer schakelde samen met collega's een PR-bureau in om te laten zien dat ook het platteland enorm veel te bieden heeft voor huisartsen. Tinselboer is samen met zijn Landrover Defender het boegbeeld van de campagne die 'Expeditie Huisarts Vechtdal' heet. In de film neemt Auke Tinselboer u al rijdend mee door het Vechtdal landschap om een kijkje te nemen in de omgeving van Slagharen. In de film laat hij weten dat het Vechtdal niet onder doet voor de grote stad. Wilt u het filmpje zien, kijk dan op RTV Oost www.rtvoost.nl/nieuws/305783/Gezocht-Huisartsen-in-Vechtdal.

Huisartsen met ondernemersbloed welkom in economische topregio

Auke Tinselboer, Erik Meijer, André Jansen en Eerhard Kooy zijn de gedreven apotheekhoudende huisartsen die samen zorgen voor zo'n 15.000 patiënten op het platteland van het Vechtdal. Deze vier eigentijdse en autonome praktijken vormen samen een sterk en hecht samenwerkingsverband. Huisartsgeneeskunde wordt hier in de volle breedte uitgevoerd, echt authentiek vakmanschap. Niet alleen arts zijn, maar ook ondernemer. Op een plek waar het fijn wonen is en die als onderdeel van de economische topregio Zwolle ook nog volop kansen biedt.

Wat moet de expeditie opleveren?

De vier huisartsen zijn op zoek naar nieuwe ondernemende collega's die samen met hen op een eigentijdse manier de huisartsenzorg in het Vechtdal sterk willen houden. Ze zijn op zoek naar HIDHA's, ZZP-ers en opvolgers. Eigenlijk is iedereen welkom die de nuchtere werkwijze en pragmatische aanpak omarmt die zo kenmerkend is voor het Vechtdal.

Kennismaken tijdens de MaMiBo

De praktijkeigenaren drinken al jaren iedere week een maandagmiddagborrel (MaMiBo). Een waardevol moment om inhoudelijke kennis en persoonlijke ervaringen te delen. Speciaal voor deze expeditie kunnen geïnteresseerde kandidaten aanschuiven om kennis te maken met het team. Zo snel mogelijk kennismaken is wat de artsen het liefste willen. Door met elkaar te praten kom je verder in een samenwerking, dus waarom niet direct met elkaar om de tafel?

Zoektocht start online

Informatie over de expeditie staat op www.expeditiehuisartsvechtdal.nl.