Ommen

Vespucci kwartet op Het Laer

Door de redactie

Het Vespucci strijkkwartet maakt zijn opwachting in Het Laer in Ommen. Op maandag 23 januari voeren de vier strijkers werken uit van Haydn, Bartók en Brahms. Het concert begint om 20.00 uur.

Het Vespucci kwartet is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een hecht kamermuziekensemble. Het inmiddels zeer uitgebreide repertoire van het kwartet strekt zich uit van Haydn tot hedendaagse muziek. Het 'Vespucci' wordt gevormd door Lisanne Soeterbroek en Robert Lis (viool), Stephanie Steiner (altviool) en Douw Fonda (cello). Zij spelen op prachtige oude instrumenten uit de achttiende en negentiende eeuw. Het concert vindt plaats in de Van Pallandtzaal van havezate Het Laer. De ambiance daar is intiem en uitermate geschikt voor kamermuziek. Zie ook: www.vespuccikwartet.nl.

Kaarten kunnen worden gereserveerd bij Hotel De Zon, 0529-455550. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert. Het aantal plaatsen is echter beperkt en reserveren wordt sterk aanbevolen.