Hardenberg

Vernieuwde website Platform Inclusief gemeente Hardenberg

Door de redactie

Een nieuw jaar met goede voornemens, veel mensen zullen dit herkennen. En ook Platform Inclusief gemeente Hardenberg begint 2019 goed.

Op 28 januari hebben ze het nieuwe jaar ingeluid met alle vrijwilligers, BTB groep, mensen uit het veld en ervaringsdeskundigen onder het genot van een hapje en een drankje.

In het afgelopen jaar was er binnen PIgH al veel gebeurd, waaronder een nieuwe naam en logo en daar hoorde natuurlijk ook een nieuwe website bij. Deze is dan ook op 28 januari officieel gelanceerd.

Deze vernieuwde website; www.platforminclusief.nl, is een duidelijke website, voor iedereen, óók voor visueel beperkte mensen waarbij er gebruik gemaakt kan worden om de webpagina voor te laten lezen. Echt de moeite waard om een kijkje te nemen op de nieuwe website.

Natuurlijk zetten zij zich het komende jaar weer in voor een toegankelijke gemeente in de gemeente Hardenberg waarbij de focuspunten zijn; het scholenproject, de BTB (Bruikbaarheid, toegankelijkheid en bereikbaarheid van gebouwen), Arbeids- en sportparticipatie, maar ook willen ze graag aandacht hebben voor Dementie en mensen met een verstandelijke beperking.