Twenterand

Verjaardagsdozen voor kinderen in armoede

Door de redactie

Woensdag 16 januari overhandigden algemeen directeur Dick Verhoeven van Aannemersbedrijf Bramer en Bramer Projectontwikkeling en wethouder Paters van de gemeente Twenterand, een geldbedrag aan de Stichting Manna voor het project Happy kids. De overhandiging gebeurde in het Gemeentehuis Twenterand in Vriezenveen. Het bouwbedrijf heeft vestigingen in vier gemeenten en elk jaar doen zij in één van die gemeenten een donatie aan een lokaal goed doel. Dit jaar deed Bramer de donatie in de gemeente Twenterand aan het project Happy kids van Stichting Manna. Dit project zorgt ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien ook hun verjaardag kunnen vieren.

G.Brokelman

Een aantal jaren geleden zijn aannemersbedrijf Bramer B.V. en Bramer Projectontwikkeling gestopt met het geven van relatiegeschenken voor kerst. Dick Verhoeven daarover: "Dat geld besteden we nu aan een goed doel, waarbij we het College van burgemeester en wethouders de gelegenheid geven het doel te bepalen. Het is één van de manieren waarop wij invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid". Wethouder Paters waardeert het initiatief van Bramer zeer en gaf aan dat het College van burgemeester en wethouders bewust voor het project Happy kids heeft gekozen: "Daardoor weten we ook zeker dat deze mooie geste van Bramer direct naar de kinderen gaan die dat goed kunnen gebruiken. Dat vonden wij erg belangrijk". Meer informatie over het project Happy kids is te vinden op https://www.manna.nu/manna-happy-kids.html.

De cheque heeft een waarde van 1.250,- euro zoals u op de foto kunt zien. Op de foto van links naar rechts: algemeen directeur Dick Verhoeven van Aannemersbedrijf Bramer en Bramer Projectontwikkeling, Joke Peters van de Stichting Manna, Hennie Gielians van de Stichting Manna en wethouder Mark Paters van de gemeente Twenterand.