Hardenberg

Verbouwde locatie De Linde geopend

Door de redactie

Zojuist is De Linde heropend. De woonlocatie van de Baalderborg Groep in Ommen is de afgelopen maanden flink verbouwd. Zo werd het aantal appartementen voor cliënten uitgebreid van 15 naar 20 en werd de lift verplaatst naar de zijkant van het gebouw.

 

Op De Linde worden drie verschillende groepen (jong-)volwassen cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking begeleid. De begane grond is geschikt gemaakt voor cliënten die veel aandacht vragen. Dat varieert van de dagelijkse zorg tot en met de begeleiding gericht op de sociale interacties in de groep. Op de tweede verdieping woont een groep van vier cliënten die structuur nodig heeft en wordt begeleid in de ontwikkeling. Voor hen is ook een nieuwe schuur bij het pand gebouwd en een mooi terras.

 

Meer personeel

Met de uitbreiding van het aantal appartementen nam ook het aantal medewerkers flink toe. Dat steeg van vijftien naar twintig personen. Na het doorknippen van een kleurrijk lint door bewoner Aad, was er een rondleiding door het gebouw met aansluitend een gezellig samenzijn voor de cliënten, verwanten, medewerkers, vrijwilligers én buren.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer