Hardenberg

Vechtgenotenhuis ontvangt cheque

Door de redactie

Vorige week nam Gerda de Groot, voorzitter Stichting Vechtgenoten, een prachtige cheque in ontvangst van de Lionsclub Ommen-Dalfsen. De cheque van 2500 euro werd overhandigd door een van de leden van de service club, José Dekker, notaris te Ommen.

Dit bedrag was een schenking vanuit de Kerstkransen actie in 2019. Veel dank aan alle vrijwilligers binnen de Lionsclub vanuit de Stichting Vechtgenoten. Helemaal in deze Corona tijd is het erg fijn te merken dat organisaties, service clubs, bedrijven en particulieren de Stichting Vechtgenoten een warm hart toedragen, ook in de vorm van een financiële ondersteuning.

Het Vechtgenotenhuis is een inloophuis voor psychosociale opvang voor kankerpatiënten en hun familie. Een warm huis waar men op een laagdrempelige manier binnen kan lopen voor een kop koffie, thee, gesprek of zich kan aanmelden voor een workshop of lezing. Zodra de Corona maatregelen het toelaten gaan ze weer open voor de gasten en zijn ook zeker nieuwe gasten van harte welkom. U kunt alle informatie vinden op onze website www.vechtgenoten.nl.

Wilt u het Vechtgenotenhuis ook steunen? Ga naar onze Huis in Actie pagina op acties.kwf.nl/fundraiser/vechtgenotenhuis en doneer een bedrag. Iedere donatie, groot of klein, is welkom en komt voor 100% bij het Vechtgenotenhuis terecht.