Hardenberg

Van Formido naar Praxis: extra service en inspiratie

Door de redactie

Op 13 februari gaan de deuren van Praxis Vroomshoop open. Deze Praxis-winkel is gevestigd op de Amerikalaan 1. Met de ombouw van Formido naar Praxis is er meer ruimte gecreëerd voor de afdelingen ijzerwaren, gereedschap, laminaat en verlichting.

Extra service en inspiratie bij Praxis in Vroomshoop

Uitgebreider assortiment

Franchisenemer Jerry Marsman vertelt: "Onze winkel biedt klanten nu extra keuze op het gebied van verf, raamdecoratie, verlichting, vloeren, bouwmaterialen en ijzerwaren. Het vloeroppervlak van 2500m2 is gelijk gebleven, maar de winkel is nu efficiënter ingedeeld waardoor we plek hebben voor een nog uitgebreider assortiment. Nu is er voor iedere klusser, beginnend of gevorderd, nog meer keuze aan doe-het-zelf-producten. De bekende gezichten van het bestaande Formido-team vormen ook bij Praxis Vroomshoop straks het vertrouwde serviceteam en natuurlijk blijven we vasthouden aan onze services, zoals het bezorgen of het leggen van een laminaatvloer.

Extra services bij Praxis

Klanten kunnen bij Praxis sparen voor Air Miles; het grootste spaarprogramma van Nederland. Ook biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. In de winkel kunnen klanten een speciale 50+ Pas hiervoor aanvragen.

Feestelijke openingsaanbieding

Van woensdag 13 februari tot en met zaterdag 16 februari is het feest bij Praxis Vroomshoop. Klanten krijgen dan 25 procent korting op bijna alles.