Hardenberg

Vakantiexperts Hardenberg

Door de redactie

VakantieXperts Hardenberg is gevestigd aan de Burgemeester Bramerstraat 51 in Hardenberg. Het team bestaat uit jonge, ervaren en gedreven reisadviseurs die altijd op zoek zijn naar de ideale vakantie voor jou. Je kan er terecht voor allerlei soorten reizen, van zonvakantie tot stedentrip en van campingvakantie tot maatwerkreizen.

Doordat Vakantiexperts ook met Duitse organisaties werken, hebben zij een nog groter aanbod. Geef je vakantiewensen door en zij stellen een onvergetelijke vakantie samen. Je kunt ook terecht op afspraak, maak deze gemakkelijk via www.vx.nl/reisbureau/hardenberg.

"Mijn naam is Leone. Ik ben al 5 jaar actief in de reiswereld. Ik heb gewerkt als reisleidster in Spanje, Griekenland en Portugal. Deze kennis gebruik ik graag bij het uitzoeken van jouw ideale vakantie. Kom snel eens langs.

Ik ben Michael Boon en al 3 jaar werkzaam in de reiswereld. Zelf heb ik 7 jaar in Gran Canaria gewoond. Over deze prachtige bestemming kan ik jou dus alles vertellen! Ik ben pas tevreden als jij met een goed gevoel de deur uitgaat. Ben je nieuwsgierig? Kom snel langs en ik help je graag met het boeken van een onvergetelijke vakantie.

Mijn naam is Janet Volkerink en met mijn meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld, kan ik jou over de mooiste vakantiebestemmingen adviseren. Mijn uitdaging is om van jouw

vakantiewensen, een droomvakantie te maken. Zelf ben ik 2/3 dagen per week aanwezig, een afspraak maken kan altijd!"