Hardenberg

Vakantie Bijbel Week in voorjaarsvakantie

Door de redactie

De Vakantie Bijbel Week wordt gehouden op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 februari in het Greijdanus College, Burg. Schuitestraat 7a in Hardenberg.

Op beide dagen zijn de kinderen welkom vanaf 9.30 uur; ze beginnen om 9.50 uur en sluiten af rond 12.00 uur. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. De ouderavond is op donderdag 20 februari van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens de Vakantie Bijbel Week is er weer een kleurplatenwedstrijd. De kleurplaat is te vinden op de website www.vakantiebijbelweekhardenberg.nl. De kosten voor deelname aan de VBW-dagen bedragen een euro per dag. Kijk voor meer informatie op: www.vakantiebijbelweekhardenberg.nl.

Er worden groepjes gekozen, wie kiest jou? Tel je mee? Je gaat naar een nieuw voetbalteam met grotere jongens. Tel je mee? Meester heeft iemand nodig om te helpen, kiest hij jou? Tel je mee? Andere meisjes lijken beter te kunnen turnen dan jij. Tel je mee? Drieduizend jaar geleden was er een jongen die op de schapen moest passen. Hij was de jongste van allemaal grote en sterke broers en hij heette David. Hij telde voor zijn vader en zijn broers nog niet echt mee. Toen de profeet Samuël zocht naar een nieuwe koning, dachten zij niet eens aan David! "De Here God ziet het hart aan", zei Samuël en hij koos uiteindelijk de jonge David als de nieuwe toekomstige koning. De Here God ziet jou en je telt mee. Hij kijkt niet naar wat je kan of wat je niet kan. Hij kijkt niet naar anderen die dingen misschien beter kunnen. Hij kijkt naar jou en voor Hem tel je mee omdat je bent wie je bent. Als je dat goed en diep in je hart weet, dan ben je sterk! Dan kan je als David reuzen verslaan. Dan kan je zorgen voor anderen en ben je niet gauw verdrietig als anderen je proberen te plagen. Dan kan je het goede zoeken voor anderen. Dan kan je een goede vriend of vriendin zijn voor anderen. Want jij bent uitgekozen door de Here God en je mag mee tellen. Hij kijkt naar je hart...ziet Hij daar ook dat je van de Here God houdt?

Kom het ontdekken tijdens de Vakantie Bijbel Week.