Hardenberg

Urban Arts & Sports organiseert Skate event

Door de redactie

Op zaterdag 22 juni organiseert Urban Arts & Sports voor de eerste keer een Skate event in het Skatepark te Hardenberg. Alle jongeren kunnen gratis naar dit event komen om workshops te volgen, maar ook om lekker te kijken en te chillen met vrienden. Op 3 en 31 augustus vind het event nogmaals plaats.

Tijdens het Skate event op zaterdag 22 juni worden er workshops Skateboarden en BMXen aangeboden. Alle jongeren uit Hardenberg zijn welkom om aan deze workshops mee te doen. Ook is er muziek en kan iedereen die wil gezellig met vrienden komen kijken, chillen en misschien wel meedoen! Het event is gratis toegankelijk en start om 14.00 uur in het Skatepark aan de Parkweg in Hardenberg. Op 3 en 31 augustus wordt het Skate Event nogmaals georganiseerd.

Urban Arts & Sports, een project vanuit Cultuurkoepel Vechtdal, heeft als doel om jongeren in de leeftijd van 12-20 jaar te laten kennis maken met verschillende Urban Arts & Sports. Het belangrijkste is dat ze deze arts en sports ontdekken en op zoek gaan naar hun eigen krachten en interesses. In de zomer worden er verschillende activiteiten en events georganiseerd in Hardenberg en Dedemsvaart.

Lijkt het je leuk om samen met je vrienden naar dit event te komen? Dan ben je welkom. Volg ons voor meer informatie op Facebook (@Urban Arts & Sports) of Instagram (@urban_arts_sports) of neem een kijkje op onze website www.urbanartsandsports.nl.