Hardenberg

Unieke Bevrijdingsdag livestream vanaf het dak Gemeentehuis Hardenberg

Door de redactie

Onder een strakblauwe lucht hebben Dennis Plaggenmarsch (DPL) en Bennie Tamminga op Bevrijdingsdag vanaf het dak van het Gemeentehuis in Hardenberg een unieke livestream verzorgd. Tijdens deze livestream waren DJ Benn en Don Cartel te zien met een geweldig uitzicht over het centrum van Hardenberg. Het spektakel was Live te volgen op de Facebookpagina Fissa Feestje! en heeft inmiddels duizenden mensen bereikt die de livestream video's hebben gezien.

"Naast de wekelijkse livestream wilden we op Bevrijdingsdag iets speciaals doen. We kwamen op het idee om boven op het dak van het Gemeentehuis een livestream te draaien. In overleg met de Gemeente Hardenberg, en met goedkeuring van de Burgemeester kon de livestream doorgaan."

Door het mooie weer, de unieke locatie en het geweldige uitzicht was het een groot succes en de reacties waren zeer positief. Uniek voor Hardenberg!

Het livestream platvorm “Fissa Feestje!” blijft elke week verrassende nieuwe thema's organiseren. Zo was er bijvoorbeeld vrijdagavond 8 mei ‘Het Foute Uur’ welke door niemand minder dan internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis werd verzorgd. Dit bleef bepaald niet onopgemerkt bij de heren van Veronica Inside (VI). Eveneens RTV Oost presentator Bert van Losser hing aan de telefoon om meer te weten te komen over deze wel heel speciale gast-DJ. Vrijdag 15 mei is top DJ/Producer Joe Stone te gast. Enkel en alleen al in 2019 behaalde hij met zijn tracks op Spotify 72.8 miljoen streams. Bovendien draait hij op bekende festivals als Tomorrowland en Dance Valley. Op deze manier proberen we wekelijks een breed publiek te bedienen én te bereiken tijdens deze 'stayhome' party's