Hardenberg

Uitvaartverzekering bellen?

Door de redactie

Uw dierbare is overleden en uw dierbare heeft een uitvaartverzekering. Op de polis staat een telefoonnummer: "Bel dit nummer om een overlijden te melden". De meeste mensen doen dit, omdat ze denken dat dit moet. Maar wist u dat u zelf mag zelf kiezen wie de uitvaart verzorgt?

Een uitvaartverzekering is een schadeverzekering die uitkeert bij een overlijden. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Mensen denken dat ze duurder uit zijn als ze een andere uitvaartverzorger kiezen. Doordat ze bijvoorbeeld hun ledenkorting kwijtraken. Maar doordat een kleine onderneming geen grote overheadkosten heeft, liggen de prijzen hier vaak lager.

De uitvaart van een naaste is eenmalig. Daarom is het fijn dat u dit regelt samen met een uitvaartverzorger die bij u past en die aansluit bij uw wensen en die van uw overleden dierbare. U heeft dus zelf de keuze welke uitvaartverzorger dit voor u of uw naaste zal zijn. Erik Janssen vertelt u graag meer de mogelijkheden voor een uitvaart bij Uitvaartzorg Salland. Erik wil vanuit de rust, samen met u, naar een persoonlijk en respectvol afscheid toe werken. Daarbij maakt het dus niet uit waar, hoe en of u verzekerd bent. Kijk hiervoor op www.uitvaartzorgsalland.nl/verzekeringen of bel 0523-522117.