Hardenberg

UITSLAGEN ONDERLINGE COMPETITIE DE HAMMERDAMMER

Ingezonden

In de onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden op dinsdag gespeeld.

Koert Meuleman neemt het op tegen Henk Koenderink, in een spannende partij waarin ze elkaar weinig toegeven, het komt dan ook op het eindspel aan en daarin blijkt Koert Meuleman de sterkste en wint 0 – 2.

Wim Bouwhuis speelt tegen Jullien Arrindell in een mooie partij waarin de spelers veel tijd steken in de midden fase van de partij die zeer spannend verloopt, op het eind lijkt Wim Bouwhuis de betere papieren te hebben, maar schijn bedriegt en de partij eindigt dan ook verdiend in remise 1 – 1.

Hilco Braakman heeft een zware partij tegen Gerben van de voet, de beide mannen zijn echt aan elkaar gewaagt, en het gaat dan ook lang gelijk op, toch laat van de voet zich opsluiten en daar weet Hilco Braakman goed van te profiteren en wint deze partij 2 – 0.

Jan v.d. Vegt speelt tegen Gerard Lohues en in een leuke partij moet Gerard Lohues op het eind toch zijn meerdere erkennen in Jan v.d. Vegt 2 – 0.

Dinant Voort neemt het op tegen Jan Slotman, in een degelijke partij van beide kanten gaat Dinant Voort toch de bietenbrug op aan het eind en verliest 0 – 2.

Joop Kooman tegen Gerben Mollink is een leuke partij, maar op het eind komt Joop Kooman toch te kort en wint Gerwin Mollink 0 – 2.