Hardenberg

UITSLAGEN ONDERLINGE COMPETITIE DE HAMMERDAMMER

Ingezonden

Bij de damclub De Hammerdammer uit Den Ham werden in de onderlinge competitie de volgende wedstrijden gespeeld. Jan van der Vegt tegen Jan slotman was een wedstrijd op scherps van de snede, waarin Jan slotman halverwege de partij twee schijven voorkwam, maar dit niet in winst kon omzetten en werd dan ook 1-1.

Hilco Braakman neemt het op tegen koploper Koert Meuleman in een hevige strijd neemt op het eind Hilco Braakman het heft in handen en wint de partij 2-0.

Gert Drent en Gerwin mollink maken er een spannende partij van waarin uiteindelijk Gerwin Mollink aan het langste eind trekt en wint 0-2.

Jennie Braakman speelt tegen Gerben van de Voet en de nieuwkomer laat ook weer in deze partij zien dat hij het nog niet verleerd is en wint 0-2.

Janny Bonthuis en Bert Nieboer doen weinig onder voor elkaar, maar op het eind moet Janny Bonthuis toch zijn meerdere erkennen, en verliest 0-2.

Jullien Arrindell en Gerard Endeman strijden heftig tegen elkaar waarin Jullien Arrindel op het eind het betere van het spel heeft en zodoende verdient wint 2-0.

Wim Bouwhuis en Henk Koenderink maken er een spektakelstuk van waarbij Henk Koenderink halverwege de partij de beste stand op het bord heeft, maar ondanks de betere stelling kan hij de partij niet in winst omzetten en haalt Wim Bouwhuis toch nog remise 1-1.