Nieuws

Uitslag Logopuzzelspel

Door de redactie

Traditiegetrouw staat er in de kerstbijlage van Weekblad De Toren een logopuzzelspel. Er waren ruim 2500 inzendingen. Woensdag 16 januari kwamen onderstaande winnaars hun prijs in ontvangst nemen.

Marjolijn Hofsink ballonvaart

Marjolijn Hofsink uit Hardenberg gaat er vandoor in de luchtballon en heeft hiermee de hoofdprijs gewonnen. Het lijkt haar fantastisch om mee te gaan tijdens het ballonnenfestival in de luchtballon. ‘Zo zie ja maar doe je 1 x mee win je meteen de hoofdprijs’ aldus een blije Marjolijn.

 

Henk en Jannie Kobus uit Vriezenveen zijn de winnaar van de eerste prijs en hebben 75 euro gewonnen. Toen de kerstbijlage op de mat lag zijn ze gelijk begonnen aan de logopuzzel. Het weer was toch slecht.  Ze doen elk jaar mee, maar sturen niet altijd de oplossing op. Nu dus wel en winnen ze de eerste prijs. ‘Het is mooi om te doen’.

 

Charlotte Olsman uit Bergentheim is de winnaar van de tweede prijs en heeft hiermee 50 euro gewonnen. Ze houdt vooral van taalpuzzels maken en doet elk jaar trouw mee met het logopuzzelspel! Ze gaat zichzelf lekker verwennen van het bedrag. ‘De Torenspitsen zijn voor Anna’ haar kleindochter als troostprijs omdat zij ook meegedaan heeft, maar niet gewonnen.

 

Ruben Eshuis uit Diffelen is de winnaar van de derde prijs en heeft 25 euro gewonnen. Ruben heeft wel vaker meegedaan en had nu hulp van zijn zusje. Hij was erg verbaasd dat hij een brief van De Toren kreeg en een prijs gewonnen had. Een mooie verrassing.
 

Henk en Jannie Kobus eerste prijs

Charlotte Olsman tweede prijs

Ruben Eshuis derde prijs