Hardenberg

Twentse Wens Ambulance

Door de redactie

De Twentse Wens Ambulance vervult regelmatig mooie, ontroerende wensen voor mensen die aangewezen zijn op liggend vervoer. Bijvoorbeeld chronisch of terminaal zieken. Het gaat dan vaak om relatief 'kleine' wensen die vaak van grote emotionele waarde zijn. Bijvoorbeeld nog een keer naar het strand, een voetbalwedstrijd of aanwezig zijn bij een trouwerij van familie.

De Twentse Wens Ambulance vervult dit soort wensen in heel Overijssel. Gratis, zonder kosten voor de reiziger wiens wens in vervulling gaat. Dit is mogelijk dankzij de vele steun van donateurs en de inzet van vele vrijwilligers die dit mogelijk maken. Er is zeer veel mogelijk om een wens in vervulling te laten gaan. De coördinatoren van de Twentse wens Ambulance helpen dan ook graag om ieder dagje uit onvergetelijk te maken. Ook voor de familie die hier veelal in enige capaciteit betrokken bij is. De Twentse wens Ambulance is inmiddels meer dan tien jaar actief en beschikt over een brede kennis en ervaring met dit soort uitjes. Tevens hebben zij met dank aan de vele sponsors ook bijzonder goed uitgeruste ambulances om dit vervoer op een veilige, professionele manier uit te voeren.

Het aanvragen van een wens voor een (pre)terminale wensvrager of chronisch bedlegerige wensvrager kan geheel digitaal. Na het indienen van de wens bekijken de coördinatoren van de Twentse Wens Ambulance de mogelijkheden en verzorgen de patiënt een dankbare wensdag. De Twentse Wens Ambulance onderhoudt nauwe contacten met diverse wenslocaties zoals musea en recreatieparken. Zo kunnen zij u mogelijk ondersteunen om de kosten te verlagen, vraag de wenscentrale naar de mogelijkheden. Natuurlijk verzorgen zij ook het ambulancevervoer naar kosteloze wensen zoals het bijwonen van een verjaardag of naar het strand. Het aanvragen van een wens kan via http://twentsewensambulance.nl/wens-aanvragen/ en dan wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen door de wenscentrale. Het is wel belangrijk om vooraf zelf al goed na te denken over de wens en hoe deze gerealiseerd kan worden. Immers, de Twentse Wens Ambulance is met name gericht op het vervoer. De Twentse wens Ambulance verzorgt het vervoer in heel Overijssel. Zie ook www.twentsewensambulance.nl.