Hardenberg

Twentse Humor In Hardenberg

Door de redactie

Op woensdag 4 maart speelt Twente Plat in Theater de voorveghter. De aanvang is 20.00 uur.

Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als De Wierdense Revue, Gait Oet`t Klooster en Naats Oet Hengel brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en aanstekelijke theatervoorstellingen. In de voetsporen van deze illustere voorgangers trekt het humorgezelschap Twente Plat al jarenlang langs de Oost- Nederlandse theaters met voorstellingen boordevol twentse humor op z`n best. Een bezoekje aan Twente Plat is dan ook een feest voor de lachspieren.

Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die d Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketches worden aaneengeregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is, evenals z`n voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal bijzondere figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die heerlijke anekdotes ophalen uit hun geboortedorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleidt op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

Twente Plat speelt weer een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is. De entreekaarten voor dit heerlijke avondje uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa van de Voorveghter, Badhuisplein 3 in Hardenberg, 0523-280350. Voor meer informatie kijk op www.twenteplat.com

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer