Hardenberg

Twentse band 'Rinon'

Door de redactie

Op zondagavond 23 juni is er een Openluchtviering. Deze wordt gehouden op het parkeerterrein van Baptistengemeente 't Lieniezer, Wingerd 10 te Vroomshoop. Wanneer het regent vindt de viering in de kerk plaats.

De band 'Rinon' gaat haar medewerking verlenen aan deze dienst. De bandnaam 'Rinon' betekent 'vreugde' en 'gezang'. Op aanstekelijk muzikale manier verspreidt de christelijke band al meer dan vijf jaar het Woord van God. De vijf muzikanten en hun geluidsman komen uit de omgeving van Wierden, maar de band speelt tot ver buiten de regio. Hun repertoire bestaat uit voornamelijk. Nederlandstalige (gospel)liederen. 'Rinon' wil anderen tot zegen zijn. Ze hebben inmiddels enkele cd's uitgebracht.

De spreker van deze avond is broeder Johan Otten. Rinon: een muzikaal veelzijdige band die het evangelie brengt door middel van eigen nummers en bekende muziek in een nieuw jasje steekt. Na afloop van de viering is er koffie of thee. Allen van harte welkom in 't Lieniezer te Vroomshoop. De aanvang is 19.00 uur.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer