Twenterand

Tweede overwinning op rij voor Team Eurosped

Ingezonden

De dames van Team Eurosped hebben in de eerste wedstrijden van de kampioenspoule geen goed volleybal laten zien maar na de winst vorige week op Regio Zwolle Volleybal (3-2) stond er afgelopen zaterdag eindelijk ook weer eens een 3-0 op het scorebord in het voordeel van Team Eurosped. Team Eurosped speelde uit in Gennep tegen FAST.

Vanaf het begin was Team Eurosped veruit de sterkste ploeg. De eerste twee sets werden met duidelijke cijfers gewonnen 25-14 en 25-16. Ook in de derde set was het Team Eurosped dat de touwtjes in handen had en trok ook deze set met 25-19 naar zich toe en hiermee was een overtuigende 3-0 overwinning een feit.

Team Eurosped - Sliedrecht Sport

Door de twee overwinningen op rij van Team Eurosped kunnen de dames weer voorzichtig omhoog kijken naar een tweede plek in de kampioenspoule. Maar voor het zover is zal elke wedstrijd goed gepresteerd moeten worden. Weet Team Eurosped de goede vorm te behouden en lukt het onze dames om Sliedrecht Sport van een overwinning af te houden? Kom woensdag 27 maart naar het Punt in Vroomshoop om het antwoord hierop te zien. Als wij met z'n allen zorgen voor een volle tribune doen de dames van Team Eurosped de rest. Team Eurosped tegen Sliedrecht Sport om 20.00 uur in Het Punt in Vroomshoop.

Team Eurosped - VC Sneek

Zondag 31 maart wederom een thuiswedstrijd voor Team Eurosped om 15.30 uur. Na de doordeweekse wedstrijd van woensdag 27 maart volgt zondag 31 maart alweer een thuiswedstrijd voor Team Eurosped. De dames van VC Sneek reizen dan af naar het mooie Vroomshoop. De uitwedstrijd in Sneek werd door Team Eurosped teleurstellend met 3-1 verloren dus onze dames zullen gebrand zijn op revanche. Ook deze wedstrijd zal zeker de moeite waard zijn om te komen bekijken. Steun de dames en laat jullie vanaf de tribune horen!

Entree per wedstrijd is vier euro voor volwassenen en een euro voor jeugd tot 14 jaar. Zowel woensdag als zondag is uiteraard het Grand Café in het Punt geopend om de wedstrijd nog even na te bespreken onder het genot van een drankje.