Twenterand

TV de Bosbaan organiseert open dag

Door de redactie

Op zaterdag 30 maart organiseert TV de Bosbaan haar jaarlijkse open dag, als start van het nieuwe tennisseizoen boordevol tennisplezier en activiteiten, zowel voor kinderen, jeugd en 18+. De vereniging organiseert deze open dag van 12.30 tot 17.00 uur aan de Vroomshoopseweg 42, tussen Vroomshoop en Den Ham.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen op het tennispark en wie wil kan ook meteen de baan op om eens een bal te slaan of meedoen met de andere activiteiten. Kom langs en ervaar hoe leuk tennis en de tennisvereniging is. Ze starten de activiteiten van 13.00 en 14.30 uur met een clinic schooltennis en overige jeugd. De trainer Pim Heinhuis heeft in de afgelopen weken op de scholen in Vroomshoop enkele tennislessen verzorgd. Ze hopen natuurlijk dat alle kinderen naar de open dag komen voor de afsluitende clinic, leuke tennisspelletjes en ontvangst van een tennisdiploma. Naast de clinics is er voor de kinderen onder andere een springkussen en kun je mooie glittertattoos laten zetten. Heb je geen racket? Geen probleem. De Bosbaan zorgt voor de rackets en de tennisballen.

Tennis met een kennis-toss

Om 15.00 uur starten ze met de Tennis met een kennis-toss voor de leeftijd vanaf 18+. Dit zijn korte wedstrijden die gespeeld worden waar iedereen die dat wil aan mee kan doen. Een mooie manier om te ervaren hoe leuk tennis is. Ook voor de deelnemers van de toss hebben zij rackets beschikbaar.

In de afgelopen maanden is het buitenterras uitgebreid en is een mooie nieuwe balustrade geplaatst. Ook het terrasmeubilair is geheel vernieuwd. Wil je eerst een kijkje nemen of ben je benieuwd hoe het er uit ziet? Iedereen is van harte welkom. Vanaf het nieuwe en overdekte terras heb je een goed zicht op de mooi gelegen banen en kun je genieten van een drankje. In ons clubhuis kun je informatie krijgen over de mogelijkheden om lid te worden bij de tennisvereniging en de tennislessen.

Zorg dus dat je op tijd bent, neem vrienden mee en ervaar zelf hoe leuk tennissen is. Kijk voor meer informatie ook op www.tvdebosbaan.nl.