Hardenberg

Turnsters gymnastiek vereniging sportief Dedemsvaart strijden voor een finaleplaats.

Ingezonden

Zaterdag 9 maart turnden de meiden van gymnastiek vereniging sportief Dedemsvaart de plaatsingswedstrijd voor de 6e divisie, deze vond plaats in Oldemarkt. De meiden hebben allemaal onwijs hun best gedaan.

's Ochtends in de eerste ronde kwamen Kimberly Nijman en Annelien Regeling in actie. Kimberly (jeugd 2) werd 4e, met helaas 0,05 te kort voor een podiumplek. Maar ondanks dat ze geen podiumplek had, wist zij zich hierdoor wel rechtstreeks te plaatsen voor de finale. Annelien (instap) die haar eerste officiële wedstrijd turnde, werd helaas 22e door wat foutjes op de balk en vloer. Maar ondanks dat wist ze wel 3e te worden op sprong. Helaas was dit niet genoeg voor een finale plek.

Later die dag waren Hannelore Veeningen en Yara Russcher aan de beurt (jeugd 1). Hannelore werd 12e en wist zich hierdoor als laatste in deze categorie te plaatsen voor de finale. Yara werd helaas 13e en kwam dus nét wat punten te kort om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale.

Als laatste was het de beurt aan Denise Schreur (junior). Zij werd 11e in het eindklassement. Helaas gingen er in deze categorie maar 6 meiden door waardoor zij de finale niet heeft gehaald. Ondanks dat heeft zij een enorm mooie score neergezet en dan met name op vloer. Zij werd namelijk 3e op vloer.

Kimberly en Hannelore, gefeliciteerd. Voor de overige meiden veel succes tijdens de play-off wedstrijd op 30 maart. Hier zullen jullie gaan strijden om eventueel alsnog een finaleplaats te bemachtigen.