Hardenberg

TSH zet goede lijn door

Ingezonden

De 2 Instapper turners Stijn Pont en Aron Klapwijk turnden in Almelo hun 2e PW. Ze lieten beiden goede vooruitgang zien en met veel plezier turnden zij hun wedstrijd.

In Nieuwleusen kwamen de turnsters van de C - selectie in actie bij hun Plaatsingswedstrijd voor regio Overijssel. De 11 turnsters op 5e divisie niveau hebben een goed visite kaartje afgegeven. De 4 pupillen 2 turnsters lieten geweldige goede en mooie oefeningen zien. Dit resulteerde in een mooie gouden medaille voor Laura Prenger. Marlinde Huisjes werd 7e en Jorien Lugies werd 8e. Alle drie turnsters hebben zich hiermee rechtstreeks geplaatst voor de Regio finale. Jasmijn Hekman turnde ook een nette wedstrijd en mag meedoen aan de Play off . De 4 Jeugd 1 turnsters waren allemaal enorm in vorm. Ilse Ruiter haar top turnen werd beloond met een een gouden medaille. Met een klein verschil werd het goede turnen van Merel Horsman beloond met de zilveren medaille. Lynette Hagedoorn maakte bijna het podium compleet, ze stond er net naast met een 4e plaats. Ook Carmen Tromp turnde een super goede wedstrijd en werd hiermee 7e. Bij de Junioren kwamen Julia van de Veen en Dalien van Dijk in actie. Julia heeft op alle 4 toestellen goede oefeningen laten zien. Dit werd beloond met een podiumplaats, waar zij de bronzen medaille in ontvangst nam.Dalien en Senior turnster Laura Vianen plekje in de Play off.

In Zwolle hadden de acro teams op D- niveau hun eerste wedstrijd. De 2 Junioren -groepen kwamen voor het eerst uit op dit niveau. Het team Femke, Emma & Tara lieten een geweldige foutloze oefening zien. Dit werd daardoor beloond met een gouden plak. Het team van Paula, Elise & Zoë lieten ook een hele mooie oefeningen zien. Helaas een foutje in een balans element. Bij de D - senioren paren ook 2 TSH teams. Nicole & Elize lieten een goede combinatie oefening zien en eindigden net naast het podium op een mooie 4e plaats. Dineke pakte na 2 jaar afwezigheid de acro weer op en werd samen met Nadia een nieuw team. Ook zij lieten een mooie oefening zien. Zij eindigden nu op een 6e plaats.