Hardenberg

TSH succesvol op drie wedstrijden

Ingezonden

In Didam kwamen vijf turnsters van de A- selectie in actie op hun 2e PW. Emma en Maureen turnden in de categorie N2 een hele mooie wedstrijd en Emma wist zich hierbij te plaatsen voor de Landelijke 1/4 finale. De pas in september begonnen turnster, Maureen heeft al reuze sprongen gemaakt, maar kwam nu net 1 plaatsje te kort. De Jeugd 1 N3 turnsters Natasja, Jet en Tess turnden alle 3 een hele goede wedstrijd en wisten zich hiermee ook te plaatsen voor de 1/4 finale.

In Emmeloord kwamen 13 turnsters van de B-selectie in actie op de PW van Overijssel. Voor de 5 Instappers hun allereerste wedstrijd. Maar Nila, Silke, Maaike, Lies en Emy hebben super hun best gedaan en al heel mooi turnen laten zien. Zij hebben zich geplaatst voor de Play off op 29 februari. Yelina en Susan kwamen in actie bij de Pupillen 1. Yelina turnde een hele goede constante wedstrijd, hiermee mocht zij de bronzen medaille in ontvangst nemen en plaatste zij zich rechtstreeks voor de Regiofinale. Susan mag naar de Play off. Het Pupillen 2 team Selena , Simone, Isis en Stella werkten deze wedstrijd echt als een team. Na vier goed geturnde toestellen ontving Selena de gouden medaille. De andere drie turnsters proberen tijdens de Play off alsnog de finale te halen. Carlijn en Jody bij de Jeugd 1 turnden een mooie wedstrijd en Carlijn behaalde met een 7e plaats rechtstreeks de finale. Jody kwam helaas net iets te kort en mag naar de Play off.

De 3e wedstrijd was in de discipline Acrobatische Gymnastiek. De 1e PW op D- niveau in Almelo.

Het junior paar Kim & Indy kwam voor het eerst uit op D niveau. Zij lieten een geweldig mooie oefening zien, die dan ook beloond werd met een 3e plaats. Voor Kristel & Nadia was het hun eerste wedstrijd als team, na een mooie oefening eindigden zij als vijfde.

Het nieuw gevormde team Nicole, Ilse & Elise lieten een super oefening zien, die hun een mooie tweede plaats opleverde.

Paula, Elise & Zoë moesten dit seizoen de overstap maken naar de Senioren categorie. Ze lieten een mooie oefening zien en eindigden hiermee net naast het podium op een 4e plaats.