Hardenberg

Trouwe bezoeker ontvangt eerste vakantiemagazine

Door de redactie

Het gloednieuwe 'Regio Hardenberg Vakantiemagazine' is er. Het magazine staat opnieuw boordevol inspiratie om bezoekers en gasten een fijn verblijf te bieden, maar het magazine is ook voor inwoners dé manier om hun eigen regio verder te ontdekken. Deze vijfde editie is het resultaat van een intensieve samenwerking van stichtingen op het gebied van promotie.

Harry Kruiper

Dit magazine versterkt de vrijetijdseconomie. Hoewel het Vakantiemagazine woensdag 26 juni door de bus valt bij een groot publiek, trekt de groep enthousiastelingen er vrijdag al op uit om een vaste gast in de regio alvast te verassen met een persoonlijk overhandigd exemplaar. Johan Ballast bezoekt al 34 jaar de regio en ontvangt het eerste officiële exemplaar bij camping De Pallegarste. Zijn verhaal is ook te lezen in het magazine.

Boordevol inspiratie en tips

Hét vakantiemagazine is voor iedereen die de regio Hardenberg wil ontdekken tijdens een verblijf of daguitstap. Dus ook voor de inwoners! Met in totaal 36 inspirerende pagina's vol foto's, belevingen, (kindvriendelijke) activiteiten, streekproducten, smakelijke tips en routetips. Nieuw dit jaar is aankondiging van de bucketlist. De bucketlist is op te halen bij het Informatiepunt op de Gedempte Haven in Hardenberg en bevat 20 leuke dingen van de regio die je gedaan moet hebben! De lijst afvinken kan door het bezoeken of beleven van de activiteiten. Voor elke activiteit wordt er een sticker geplakt en met minimaal 15 stickers maakt men kans op een ballonvaart en bij inlevering ontvangt men een leuke attentie.

Versterken vrijetijdseconomie en samenwerking

De stichtingen/partijen op het gebied van promotie bundelen in dit magazine hun krachten om de regio sterker op de toeristische kaart te zetten. Onder andere Dedemsvaria, Promotiestichting Dedemsvaart (PSD), Attractiepark Slagharen, Vechtezomp, Voorveghter, Stad Hardenberg Promotie (SHP), Winkelstad Hardenberg, stichting Program, Vechtdal Marketing, Weekblad De Toren en de gemeente Hardenberg maakten deze krant mogelijk. Met deze nieuwe editie willen de initiatiefnemers enerzijds weer heel wat bezoekers en gasten naar de regio trekken, om de vrijetijdseconomie verder te versterken. Anderzijds is het ook een middel om het ruime aanbod aan ontspanningsmogelijkheden vlakbij huis onder de aandacht te brengen.

Gratis magazine ook online te bekijken

Het gratis vakantiemagazine wordt vanaf woensdag op ruim 60.000 adressen verspreid in en rondom de regio Hardenberg. Vanaf maandag 1 juli is de gids ook verkrijgbaar in een van de toeristische infopunten, campings, logies en attracties. Een digitaal exemplaar is nu al beschikbaar op www.visithardenberg.nl/vakantiemagazine.