Hardenberg

Trio Les Amis op Eerste paasdag

Door de redactie

Op Eerste paasmiddag 21 april organiseert de Stichting Kamermuziek Oud Avereest een verrassend concert met het ensemble Trio Les Amis in de Reestkerk in Oud Avereest. Het programma heet 'Van Vivaldi tot Piazolla'. Met dit concert wordt de concertreeks van dit seizoen in de Reestkerk swingend afgesloten. Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur.

Picasa

Trio Les Amis: Marina Eckhardt, mandoline, Ron Leendertse, gitaar en Monty van Belzen, accordeon, staat hiervoor garant. Het ensemble laat het publiek kennis maken met alle mogelijke combinaties: mandoline/gitaar, mandoline/accordeon en gitaar/accordeon. Op het programma staan onder andere het Concerto Grosso opus 3 nr. 8 van Antonio Vivaldi en Grave e Fandango van Luigi Boccherini, maar ook bewerkingen van Braziliaanse choro's, de ziel van de Braziliaanse muziek, en niet te vergeten de wereldberoemde libertango van Piazzolla.

Het nieuwe concertseizoen wordt op zondag 15 september geopend. Van september tot april kunt u dan weer elke derde zondag genieten van een mooi concert met kamermuziek in de Reestkerk. De opening van het seizoen wordt feestelijk ingeluid met een wandelconcert. Op die zondag in september kunt u niet alleen in de Reestkerk luisteren naar klassieke muziek maar ook op verschillende plekken in de natuur van het Reestdal, waar de kerk middenin staat. Meer informatie daarover vindt u op de website: www.skoaconcerten.nl.