Twenterand

Trimclub Vroomshoop start weer

Door de redactie

Na een heerlijke warme zomer waarin bewegen voor de meeste mensen op een laag pitje stond, is het tijd om de kilootjes er weer af te trainen. De trimclub is daarom weer van start gegaan! Er is altijd plaats voor nieuwe leden.

Iedere zaterdagmorgen om 8.00 uur komen de leden bij elkaar bij de parkeerplaats van de tennisvereniging. Samen maken ze de korte wandeling door het Zandstuvebos naar de 'trimplek'. Hier gekomen worden er eerst wat rondjes gewandeld of hardgelopen (en de laatste nieuwtjes uitgewisseld). Daarna worden er in een grote kring rek- en strekoefeningen gedaan in behendigheid en uithoudingsvermogen waarna een kort spel of een estafettevorm volgt. Ondertussen zijn er attributen klaargezet voor' tienbal', en worden er teams gemaakt die het tegen elkaar gaan opnemen. Na dit onderdeel is er een korte duurloop (ieder in eigen tempo, of voor sommigen een wandeling) en daarna maken de deelnemers zich op voor het 'grote spel'. In teams wordt hevig gestreden om de punten met diverse vormen van handbal. Ook wordt, tot groot genoegen van een ieder wel eens slag- of honkbal gespeeld.

Na gedane arbeid is het goed rusten en ieder clublid zorgt beurtelings voor een lekker welverdiend kopje koffie of thee, na de geleverde strijd op het veld. De sfeer is altijd goed, de contributie lager dan overal en iedereen gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, waar de zaterdag nog helemaal voor je ligt om van alles te doen.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Kom het gezelschap versterken en wordt lid van de Trimclub Vroomshoop. Meer informatie? Bel Jan Becker, 0546-646020 of Herma Jansen, 0546-645654. Sinds kort is er op de woensdagavond een wandelgroep. Het vertrek is om 18.30 uur en men is ongeveer 19.30 uur terug. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herma Jansen, 0546 645654.