Twenterand

Trimclub Vroomshoop bestaat 50 jaar

Ingezonden

Op zaterdag 15 juni heeft de trimclub Vroomshoop haar vijftigjarig jubileum gevierd. Al vijftig jaar komen de leden iedere zaterdagmorgen bij elkaar om 8.00 uur in het Zandstuve bos onder de bezielende leiding van voormalig sportleraar Hendrik Jan Kremer.

Vanwege het weer moest de fietstocht worden ingeruild voor een wandeling in het Zandstuvebos. Voor Eef Gouma en Henkdrik Jan Kremer was er een attentie voor het feit dat men al 50 jaar lid is. Er zijn ook nieuwe outfits aangeschaft. De aanschaf hiervan werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Haere, Colpro, van Dijk Beheer en Innovi. Er is altijd plaats voor nieuwe leden. Iedere zaterdagmorgen om 8.00 uur komen de leden bij elkaar op de parkeerplaats van de tennisvereniging. Samen maakt men een korte wandeling door het Zandstuvebos naar de 'trimplek'. Hier gekomen worden er eerst wat rondjes gewandeld of hardgelopen. Daarna worden er in een grote kring rek- en strekoefeningen gedaan in behendigheid en uithoudingsvermogen waarna een kort spel of een estafettevorm volgt. Ondertussen zijn er attributen klaargezet voor tienbal en worden er teams gemaakt die het tegen elkaar gaan opnemen. Na dit onderdeel is er een korte duurloop (ieder in eigen tempo, of voor sommigen een wandeling) en daarna maakte men zich op voor het 'grote spel'. In teams wordt er hevig gestreden om de punten met diverse vormen van handbal. Ook wordt er tot groot genoegen van een ieder wel eens slag- of honkbal gespeeld. Na gedane arbeid is het goed rusten en ieder clublid zorgt beurtelings voor een lekker welverdiend kopje koffie of thee. De sfeer is altijd goed en ieder gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, waar de zaterdag nog helemaal voor je ligt om van alles te doen. Ben je ook enthousiast of nieuwsgierig geworden? Kom den de trimclub versterken en wordt lid. Meer informatie?

Bel Jan Becker, 0546-646020 of Herma Jansen, 0546 645654. Sinds kort is er op de woensdagavond een wandelgroep. Vertrek is om 18:30 uur en men is ongeveer om 19:30 uur terug. Voor meer informatie Herma Jansen 0546-645654.