Coevorden

Trappen & Grappen

Door de redactie

Theater Hofpoort maakt je zomer nog leuker! Ga je mee Trappen & Grappen? Fiets langs vier mooie locaties in de gemeente Coevorden en laat je daar verrassen door een cabaretier of comedian op zondag 19 juli en 16 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur. De activiteit is geschikt voor deelnemers vanaf twaalf jaar.

Deelnemers verzamelen om 13.00 uur op de Markt bij de Tourbus van Theater Hofpoort. Vanaf daar start de rondrit langs vier locaties in Coevorden en Dalen: Tuin van restaurant 't Oelnbret in Dalen, De Daoler Tuun in Dalen; Tuin van familie Bijen Meindert in Coevorden (geen horeca, eigen consumpties toegestaan); Terras van Bakkerscafé De Loods in Coevorden. De kosten voor deelname bedragen 24,95 per persoon, inclusief twee consumpties.

RIVM-regels

In verband met de RIVM-richtlijnen is aanmelding vooraf verplicht via www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop Coevorden. Ook bent u verplicht om uw contactgegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres) in te vullen. De gegevens van overige gezinsleden of deelnemers in uw groep, worden bij het startpunt door een vrijwilliger van Theater Hofpoort genoteerd.