Hardenberg

Topartiest Bert Heerink in Gramsberger Bostheater

Door de redactie

Bert en zijn muzikale vrienden én topmusici, Kees Schipper en Bert Brouwers op gitaar, bouwen een feestje van herkenning. Na zeven jaar samen de muziekcafés onveilig te hebben gemaakt komt ook dáár de bekroning in de vorm van een theatertour in 2018 – 2019, waarbij nu ook Het Bostheater in Gramsbergen wordt aangedaan.

Dankzij de samenwerking met theater de Voorveghter staat rasartiest Bert Heerink op vrijdag 12 juli in Het Bostheater in Gramsbergen. Hij brengt met twee muzikale vrienden een programma met liedjes waarvan iedereen zegt: "Oh ja....dát nummer!". De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van theater de Voorveghter en in Gramsbergen bij de RegioBank.

Bert Heerink

Bert Heerink is in de Nederlandse popmuziek een begrip en daarom is Stichting ProGram zeer verheugd deze artiest van naam te mogen ontvangen. Na zijn internationale succes met rockband Vandenberg (met de wereldhit 'Burning Heart') wist Bert Heerink in de jaren '90 een stevige Nederlandstalige carrière op te bouwen met o.a. 'Juli July' en 'Als een vogel zo vrij'. Als duizendpoot in de muziek speelde hij ook in grote producties als 'Tommy' en 'Queen in Concert' van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Tevens was hij vijf jaar frontman bij Kayak, werkte met Phil Collins aan de prachtige Disney klassieker Tarzan waarin Bert de gezongen nummers voor zijn rekening nam en bracht met het Noord Nederlands Orkest een schitterende, symfonische uitvoering van werken van Pink Floyd. Nog steeds zingt Bert Heerink bij Jan Akkerman in My Brainbox en is ook in de theaters en clubs te zien als zanger bij Pink Floyd Project.

Kaartverkoop

Regiobank, Oostermaat, Gramsbergen en via website www.voorveghter.nl