Hardenberg

Toneel Daarlerveen speelt Alles op 'n Bult 3.0

Door de redactie

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari zal Toneel Daarlerveen haar jaarlijkse toneeluitvoering houden. Deze heeft dit jaar de titel 'Alles op 'n Bult 3.0' meegekregen. De voorstelling begint op beide avonden om 20:00 in Kulturhus 't Trefpunt in Daalerveen.

Het is al weer de vierde uitvoering die toneel Daarlerveen op de bühne brengt. Dat Daarlerveen soms een eigenzinnig dorp is komt ook weer tot uiting in deze voorstelling. Het is namelijk geen traditioneel toneelstuk of blijspel, maar een aaneenschakeling van losse sketches afgewisseld met zang en cabaret. "Als Toneel Daarlerveen vinden we deze opzet het beste bij ons passen en willen hiermee jong en oud een leuke avond bieden waar vooral veel gelachen moet worden," aldus regisseur Henk de Lange. "De leden van Toneel Daarlerveen hebben de afgelopen maanden hard gestudeerd op de vele verschillende stukken. We zouden het dan ook ontzettend gaaf vinden om twee keer voor een volle zaal te mogen spelen!"

De entree bedraagt vijf euro in de voorverkoop bij 't Trefpunt en de leden. Kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro. Kaarten aan de zaal kosten zes euro.