Hardenberg

Toertocht in zijspan of trike

Door de redactie

Op zaterdag 26 september organiseert Rijden voor Geluk een grandioze motortoertocht met zoveel mogelijk motoren en trikes in het kader van een inzamelactie voor de Wensambulance Oost-Nederland. Tijdens de tocht kunnen mensen met een beperking meerijden in een zijspan of trike. Ook rijden er drie Wensambulances met patiënten mee. De tocht start om 10.30 uur bij NibraService aan de Steenmaat 8 in Gramsbergen.

Wensambulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie met als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van hun vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

Om de Wensambulance te promoten en geld in te zamelen voor deze stichting houdt 'Rijden voor Geluk een toertocht van ongeveer tachtig kilometer door Drenthe. Uiteraard kunnen weer enkele mensen met een beperking meerijden achterop de trikes of in een zijspanmotor. Meer weten? Kijk op www.rijdenvoorgeluk.nl/444646759.

Rij ook mee

Wilt u meerijden of kent u iemand die dit graag zou willen? Opgeven kan via rijdenvoorgeluk@hotmail.com. Let op, het gaat wel om mensen met een beperking. Ook motorrijders die met hun voertuig willen meedoen kunnen zich via dat mailadres opgeven, onder vermelding van 'deelname toertocht 26-09'.

Doneer motorkleding en overige motorspullen

Kunt u niet meerijden, maar wilt u wel de Wensambulance steunen? NibraService in Gramsbergen zamelt gebruikte motorkleding in en verkoopt die, waarna de opbrengst naar de Wensambulance gaat. Heb jij nog gebruikte (goede) motorkleding? Doneer dit en NibraService probeert het voor je te verkopen. U kunt uw kleding brengen naar de PoP-Upmarkt aan de Steenmaat 8a in Gramsbergen. U kunt hier natuurlijk ook juist motorkleding kopen en zo de Wensambulance steunen. U vindt er motorpakken van zo goed als nieuw tot gebruikt, maar ook motorlaarzen, kolletjes, handschoenen, helmen en tanktassen. Ook hangen er motorjassen en leren broeken die nieuw zijn. De prijs is vastgesteld door de motorrijder die het verkoopt. De markt is nog open tot en met 26 september.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer