Ommen

Tienerinloop in Jongerencentrum Punt

Door de redactie

Op woensdag 17 april vindt de allereerste tienerinloop plaats in Jongerencentrum Punt aan de Chevalleraustraat 18 in Ommen. Iedere derde woensdag van de maand is de leeftijdsgroep van tien tot twaalf jaar, groep 7 en 8, welkom. Op die woensdagen ben je welkom van 14.00 tot 16.00 uur.

Je kan komen poolen, darten, gamen maar ook een (kaart)spelletje spelen of chillen. Wil je een gezellig praatje maken met de jongerenwerker? Ook dat mag! Er wordt gewerkt met thema's en activiteiten die aansluiten bij jouw wensen. Heb je leuke ideeën? Benoem ze of kom helpen met het organiseren van jouw activiteit. De entree is gratis.

Op 15 mei, 19 juni en 18 september is er een extra activiteit voor kinderen uit groep 8, het hoe overleef je... de brugklas! Deze drie middagen staan in het teken van de overgang naar de middelbare school. Je leert door middel van spellen en activiteiten hoe je goed voorbereid naar de middelbare school gaat. Opgeven voor het brugklasproject is verplicht. Maximaal twintig deelnemers. Opgeven doe je door een mail te sturen naar k.szmagalski@wijz.nu.

Kijk voor meer informatie op de social media accounts van Jongerencentrum Punt of neem contact op met jongerenwerker Kesley Szmagalski van Wijz Welzijn: k.szmagalski@wijz.nu of 06-12506499.