Hardenberg

TIB Finishing Rijssen nieuwe hoofdsponsor Lemelerbergloop

Door de redactie

TIB Finishing Rijssen is de komende 3 jaar de trotse en nieuwe hoofdsponsor van de door ACO van Elderen georganiseerde Lemelerbergloop op 2 november.

Naast de Lemelerbergloop is TIB Finishing, -een bedrijf wat deskundig is op het gebied van complete binnenbouw-, ook hoofdsponsor van de Ravijnloop in Nijverdal op 13 oktober. De 2 zwaarste crosslopen in de regio genieten alom bekendheid en trekken deelnemers uit het hele land. In verband met de belastbaarheid van dit prachtige stuk natuur is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 450. Met deelname draag je niet alleen de hardloopsport een warm hart toe, je ondersteunt daarmee ook het Landschap Overijssel: van elke inschrijving gaat er één euro naar het Schapenadoptieplan. Er zijn in totaal 4 afstanden: 1 km voor de jeugd t/m 9 en 12 jaar, 2,5 km voor de jeugd t/m 15 jaar, de 5,3 en de 10,8 km voor dames en heren vanaf 15 jaar.

Voor meer info en inschrijven: www.lemelerbergloop.nl en www.ravijnloop.nl

Op de foto Savio Strik, directeur van TIB Finishing Rijssen en Anne Marsman namens de atletiekvereniging ACO van Elderen