Hardenberg

Thijs Kemperink, Rob Scheepers en Everly Brothers komen naar Bostheater Gramsbergen

Door de redactie

Vorig jaar is de samenwerking tussen theater De Voorveghter en Bostheater Gramsbergen intensiever geworden na het boeken van twee voorstellingen. Voor de zomer speelde Bert Heerink de sterren van de hemel en na de zomer was het Tim Akkerman die voor een uitverkochte arena op voortreffelijke wijze de liedjes van Bruce Springsteen vertolkte.Dit is zo goed bevallen dat we ook deze zomer de handen ineenslaan. Vlak voor de zomer, op vrijdag 26 juni staat het dubbelprogramma van de cabaretiers Thijs Kemperink en Rob Scheepers op de agenda en op vrijdag 25 september, vlak voor het theaterseizoen weer losbarst komen The Wieners om een tribute te brengen aan The Everly Brothers. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Vrijdag 26 juni 2020 om 20:30 uur Thijs Kemperink en Rob Scheepers

Twee cabaretiers met een grote regionale achterban spelen een exclusief dubbelprogramma in de zomerperiode.

De ene komt uit Brabant, de ander uit Twente. De ene is vaste columnist in het Brabants Dagblad, de ander maakt rondom alle Formule 1 races een online column. Beiden staan ze op de planken met een oudejaarsconference; de een stond solo zes (!) avonden in een uitverkocht Parktheater in Eindhoven, de ander samen met collega cabaretiers zeven (!) keer in een uitverkocht Wilminktheater in Enschede. Voor het eerst delen ze het podium tijdens een exclusieve tournee langs diverse Openluchttheaters. De ene speelt voor en de ander na de pauze - en samenbrengen ze Brabantse en Twentse gemoedelijkheid op het podium. Op het podium brengen ze een mix van hun geschreven materiaal van de afgelopen jaren. Een soort 'Best of' uit hun gehele oeuvre.

Vrijdag 25 september 2020 om 20:30 uur The Wieners spelen Everly Brothers

Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock'n'roll tributeband! Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. De carrière van de Everly's wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren '80. Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale... Een ode aan de Koningen Van De Samenzang!

Kaarten

Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.