Ommen

Thijs Boontjes naar Bostheater Ommen

Door de redactie

Op zaterdag 10 augustus trakteert Bostheater Ommen op twee verrassende acts. Thijs Boontjes, zanger en toetsenist van zijn eigen Dans- en Showorkest, gaat met zijn gevolg de Besthmenerberg bestijgen. Vooraf is Nonchelange de opwarmer voor hoofdact Boontjes.

Thijs Boontjes

Waar kennen we die ook alweer van? Ach ja natuurlijk, Boontjes en zijn kompanen waren vorig seizoen de huisband van talkshow M. Nodig tijd om nader kennis te maken met dit muzikale fenomeen. Want Boontjes is veel meer dan een korte onderbreking tussen de gasten door. Boontjes heeft al een aantal CD's op zijn naam staan en werd bij het produceren van zijn laatste geesteskind 'Geen Achttien Meer' bijgestaan door klinkende namen als Henny Vrienten, Lucky Fonz III en rockband Go Back To The Zoo. In zijn werk zijn het nachtleven en Amsterdam geliefde thema's die keer op keer opduiken.

Nonchelange

Deze artiest mag dienen als opwarmer voor Boontjes. Bij Nonchelange draait alles om Maarten Hutman. Onder zijn artiestennaam ontpopt Hutman zich tot een muzikale duizendpoot, die zich niet in hokjes laat drukken. Vreemd, bijzonder, humoristisch, theatraal, af en toe bizar, maar bovenal vrolijk en zeker niet alledaags.

Overige informatie

Het optreden van Nonchelange en Thijs Boontjes is kosteloos, aanvang 20:30 uur. Consumpties zijn verkrijgbaar en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Parkeren is mogelijk in de nabijheid van het amfitheater, Besthemerberg 1, 7731PB Ommen. Meer info kunt u vinden op www.bostheaterommen.nl.