Hardenberg

The Young Messiah op Goede Vrijdag

Door de redactie

Vrijdag 19 april is het Goede Vrijdag en voert gospelgroep 'Samen op Weg' traditiegetrouw 'The Young Messiah' op. Ook dit jaar weer is de plaats van handeling het Vechtdal College in Hardenberg.'

Al sinds 1993 wordt 'The Young Messiah' ieder jaar op Goede Vrijdag opgevoerd, jarenlang in het theater, maar sinds vorig jaar in het Vechtdal College in Hardenberg. Elk jaar schenkt 'Samen op Weg' de opbrengst van de collectes die altijd worden gehouden na afloop van een opvoering aan een goed doel. Dit jaar blijven we vlak bij huis met de stichting "Still Fotografie" uit Hardenberg die kosteloze fotoreportages aanbied aan de familie van ernstig zieke, stervende of net na de geboorte overleden kinderen.

Ook op Goede Vrijdag zal er na afloop van het concert nog de mogelijkheid zijn tot een vrije gift, waarna het uiteindelijke bedrag voor het goede doel vastgesteld kan worden. De voorstelling begint om 21.30 uur, waarna men een uur lang kan genieten van Händels prachtige muziek in een modern jasje. Muzikanten, koor en solisten zullen optreden in een sfeervol verlicht decor. Kaarten à 3,00 euro, inclusief een lekker kopje koffie/thee, zijn verkrijgbaar aan de zaal.