Twenterand

Test je skills op de Valentijnscross

Door de redactie

Op zaterdag 9 februari organiseert Atletiekvereniging Twenterand de Valentijnscross op het Lageveld in Wierden. Deze crossloop staat in het teken van de liefde voor het hardlopen. Houd jij ook van hardlopen en wil jij je hardloopskills testen? Schrijf je dan in en maak kennis met deze unieke hardloopervaring.

Het parcours op Het Lageveld leidt door een fantastische omgeving en over verschillende ondergronden, zoals bos, heuvels, veld en strand. Iedereen kan meedoen: Jong, oud, snel of langzaam. Het evenement start om 13.00 uur met de 10,8 kilometer, maar er is keuze uit meer afstanden. Om 14.15 uur start de 2,5 kilometer, om 14.30 uur de 1.500 meter kidsrun voor kids tot en met negen jaar en om 14.45 uur starten de oudere kinderen, van tien tot en met twaalf jaar, met hun 1.500 meter kidsrun. Tot slot valt om 15.00 uur het startschot voor de 5,4 kilometer. Voor de snelste lopers op alle afstanden zijn er mooie prijzen te winnen in verschillende categorieën, en voor alle kinderen die meedoen aan de kidsrun is er een medaille.

Voorinschrijving kan via www.inschrijven.nl. Inschrijven kan ook nog op de dag zelf tot een half uur voor de te lopen afstand. De Valentijnscross is onderdeel van het SNSCrosscircuit én de AVT Lageveldlopen. Meer informatie vindt u op: www.lageveldlopen.nl en www.snscrosscircuit.nl.