Hardenberg

Ter Beek Reizen biedt in coronatijd tóch dagtochten aan

Door de redactie

Ondanks de coronamaatregelen is het ter Beek Reizen wederom gelukt om een dagtocht te organiseren. In navolging op de virtuele dagtocht door Twente is er nu een route opgenomen door het prachtige Sallandse landschap. Deze kan op elk moment en op elke plaats door mensen online bekeken worden. Op deze manier wil het Tubbergse familiebedrijf een stukje vrijheid bieden voor iedereen die in deze periode voornamelijk thuis moet doorbrengen. De videobeelden worden ondersteund met muziek en toeristische informatie.

'Normaal gesproken' zouden de luxe touringcars in deze tijd allemaal onderweg zijn. Sinds het uitbreken van de coronacrisis staan ze noodgedwongen stil. Het team van ter Beek Reizen zit echter niet stil. Er wordt hard gewerkt aan de toekomst. Het bedrijfspand krijgt een flinke onderhoudsbeurt, evenals de touringcars die grondig schoongemaakt zijn, er wordt gewerkt aan een nieuwe dagtochtenbrochure en de kwaliteitsnorm ISO 9001 is behaald.

"De coronamaatregelen van het kabinet zijn weliswaar noodzakelijk maar beperken ons ook in de mogelijkheden om tijdens de voorjaarsperiode te genieten van het mooie Overijsselse landschap", merkt directeur Hans Nolte op. "We merken dat mensen onze busuitstapjes missen. Ze voelen zich opgesloten tijdens de coronacrisis. Daarom hebben we besloten om na het succes van de eerste een tweede virtuele dagtocht op te nemen. Op deze manier geven we ze de vrijheid enigszins terug. Tijdens het bekijken van de video ziet men de prachtige regio maar leert men deze ook kennen. Onder andere onze touringcarchauffeur en de boswachter van de Duursche Waarden geven uitgebreide toeristische informatie tijdens deze Sallandtocht".

De virtuele dagtocht wordt gratis aangeboden door ter Beek Reizen en is te bekijken via de website www.terbeekreizen.nl/corona-dagtocht De productie is met meerdere partijen tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere RTV Oost, Hölleboer, boswachter Jeroen den Hartog, Aalt Westerman en Gert Ekkelboom Music. Ter Beek Reizen wenst u veel kijkplezier en hoopt de mensen zo snel mogelijk te mogen begroeten tijdens een offline dagtocht of meerdaagse reis.