Hardenberg

Tennisvereniging Slagharen viert 50 jarig jubileum

Ingezonden

Het is dinsdag 25 februari 1969, het weer is "onprettig" zoals de kranten beschrijven. Nederland heeft het over een treinbrand welke de avond ervoor plaatsvond bij Heerenveen. In Slagharen werd er op dat moment wat anders gevierd. De oprichting van de Tennisvereniging Slagharen en omstreken vond plaats.

Jubileum Leden vergadering

Exact 50 jaar na oprichting; maandag 25 februari 2019, gaat de Tennisvereniging Slagharen stil staan bij de oprichting en het te vieren jubileum. Op deze avond zal er een speciale ledenvergadering plaatsvinden. Het officiële gedeelte zal voornamelijk gaan ten aanzien van hoe het met de vereniging gaat en waar men aan wil werken in het nieuwe jaar, na een korte pauze zal er stil worden gestaan bij het jubileum. Waarbij het bestuur samen met de jubileumcommissie gaat toelichten op welke momenten in het jaar aandacht wordt geschonken aan het jubileum met daarbij een speciale feestdag eind juni.

Als speciale gast is deze avond André Beukers aanwezig, André was naast Ben en Annemieke Staarman en Bob Bodaan, één van de oud-leden die betrokken was bij de oprichting van de Tennisvereniging Slagharen en omstreken. André zal één en ander vertellen over de oprichting, aanwezige leden zijn daarbij vrij om vragen te stellen. Aansluitend zal er een hapje en drankje genuttigd worden.

Clubkledinglijn

In samenwerking met Robert Prins van Prins Sport is er een clubkledinglijn ontworpen. Deze zal tijdens de vergadering gepresenteerd worden. Leden kunnen de kleding met korting aanschaffen.

Speciale aanbieding

Tijdens de ledenvergadering zullen ook spectaculaire aanbiedingen worden gepresenteerd voor zowel jeugd al senioren. Daarnaast zal er in 2019 extra aandacht komen voor de jeugd en beginnende nieuwe leden.

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10