Twenterand

Tennisvereniging De Bosbaan twee keer kampioen in de najaarscompetitie

Ingezonden

Afgelopen weekend was het dubbel feest bij tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop. De laatste wedstrijden van de KNLTB najaarscompetitie werden gespeeld en twee teams wisten de kampioenstitel in de wacht te slepen.

In de categorie Meisjes 10 t/m 14 jaar (2e klasse, afdeling 13) gingen Zara Kunst, Fleur Hutten, Imre van Brussel, Willemijn Stolwijk en Mara Zwinselman ervandoor met de eerste plaats en speelden gezamenlijk maar liefst 33 punten bij elkaar. Daarmee werden zij ruimschoots kampioen in hun poule.

In de categorie Dames dubbel 17+ (3e klasse, afdeling 73) hieven Susan Hagoort, Karen Geeve, Marloes Hekman, Magreet Drent, Alice Grievink, Janine de Jonge, Marjorie Holl en Karin van Brussel vrijdagavond het glas en vierden de 21 behaalde punten die goed waren voor de kampioenstitel in hun poule.

In totaal namen zestien teams van tennisvereniging de Bosbaan deel aan de najaarscompetitie. De najaarscompetitie vond plaats van 10 september tot en met 27 oktober. De komende weken vindt een aantal inhaalwedstrijden plaats en daardoor zijn sommige teams nog steeds in de race voor de felbegeerde titel.