Hardenberg

Tennisvereniging De Bosbaan organiseert jaarlijkse open dag

Door de redactie

Op zaterdag 29 augustus organiseert tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop haar jaarlijkse open dag. Op deze dag vindt een aantal activiteiten plaats voor jong en oud ter kennismaking van de alsmaar groeiende balsport. Deelname en toegang is volledig gratis en vrijblijvend. Het jeugdprogramma start om 13.00 uur en het programma voor volwassenen start om 15.00 uur.

Tijdens de open dag -die in eerste instantie in maart zou plaatsvinden- maken potentiële tennissers kennis met tennis, zoals de slogan van de open dag luidt. "De sport is door de jaren heen steeds populairder geworden.", vertelt voorzitter Benno Witzand. "Dat merken wij vooral door de toename van het aantal leden, de competitieteams en de hoeveelheid activiteiten die jaarlijks door onze vrijwilligers worden georganiseerd. Daar zijn wij ontzettend trots op en daarom is iedereen op 29 augustus welkom om vrijblijvend kennis te maken met zowel de sport als de vereniging."

Programma

De vereniging stelde een programma op voor jong en oud, toegankelijk voor leden en niet-leden. Na het welkomstwoord van de voorzitter om 13.00 uur start de clinic voor de jeugd tot achttien jaar, verzorgd door tennisleraar Pim Heinhuis. Om 15.00 uur start de 'tennis met een kennis-toss' voor iedereen ouder dan achttien jaar. Voor de jeugd zijn er gratis ijsjes verkrijgbaar en voor volwassenen is er gratis koffie in het clubhuis. Voor de allerkleinsten is een springkussen aanwezig. Ook het gebruik van rackets is gratis. Uiteraard nemen de organisatoren de RIVM-maatregelen in acht en zien zij hierop streng toe, zodat de open dag voor iedereen veilig verloopt.

Najaarsaanbieding

Nieuwe leden komen in aanmerking voor een najaarsaanbieding. Nieuwe jeugdleden wordt eveneens een breed pakket van tennislessen, clubtrainingen en activiteiten aangeboden voor een gereduceerd bedrag. Ga voor meer informatie naar www.tvdebosbaan.nl. Vragen kunnen worden gemaild naar secretaris@tvdebosbaan.nl.