Gesponsord door

Tennisvereniging De Bosbaan blikt terug op een sportief seizoen

Door de redactie

Met de winter in het vooruitzicht, zit het tennisseizoen van tennisvereniging De Bosbaan er bijna op. De vereniging blikt terug op een succesvol en een sportief jaar waarin vele tennissers deelnamen aan diverse activiteiten. In het bijzonder de twee drukbezochte toernooien: Hekman Products Bosbaan open toernooi en de clubkampioenschappen.

Het Hekman Products Bosbaan open toernooi vond plaats in de eerste week van juli en aan het toernooi deden 121 spelers uit de regio mee. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren dat de vereniging via deze weg wil bedanken: Hekman Products B.V., Pearle opticie¨ns, Stukadoorsbedrijf J.W. Dogger, Shoeby Fashion Vriezenveen, De Haan Vroomshoop, Internationaal Transport B.V., JD computers, Heima Scooters, Bijkerk Techniek en Tennisnetwerk Twente. Een overzicht van de winnaars van het Hekman Products Bosbaan open toernooi is te vinden op toernooi.nl.

Tijdens de clubkampioenschappen, die eind mei plaatsvonden, streden de clubleden onderling tegen elkaar voor de felbegeerde titels. Pim Heinhuis (op herenenkel) en Marlo Timmerman (op damesenkel) wisten de prijzen in de wacht te slepen en mochten zichzelf clubkampioenen van 2019 noemen.

Ook in 2020 zal de vereniging diverse activiteiten en toernooien op poten zetten. Een overzicht van de activiteitenkalender verschijnt t.z.t. op www.tvdebosbaan.nl.