Hardenberg

Tennisclub Hardenberg biedt zomerse uitdaging voor alle sporters

Ingezonden

Tennisclub Hardenberg biedt deze zomer tennis en/of padel voor voetballers, korfballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en/of padellen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers tennis of padeltrainingen volgen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis/padel wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn eenmalig €15 voor jeugd en jongeren t/m 22 jaar en €45 voor volwassenen van 23 jaar of ouder. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisclub Hardenberg, www.tchardenberg.nl.