Hardenberg

Teams Second Dribble laten wisselende resultaten zien.

Ingezonden

Het was een druk weekend voor Second Dribble. Bijna alle teams moesten zaterdag aan de bak. Second Dribble U10 begon 's morgensvroeg aan hun laatste toernooi van het seizoen bij De Kikkers in Borne. Het team speelde heel goed met een ijzersterke verdediging. Second Dribble U10 won 2 wedstrijden overtuigend. De laatste wedstrijd eindige in de laatste seconde in een gelijk spel.

Second Dribble U12 jongens kregen de koploper Twente Buzzards op bezoek in sporthal De Slag. Het team had het zwaar. Ze gaven echter niet op en wisten daardoor toch redelijk dicht bij de gasten te blijven. Eindstand 23-65.

Second Dribble U12 meisjes speelden vervolgens tegen Uitsmijters Almelo ook in De Slag. Het was een wedstrijd met 2 gezichten. In de 1e helft waren de meiden niet scherp genoeg. Hierdoor kon Uitsmijters een voorsprong nemen bij rust van 11-23. Maar na de rust was de scherpte bij Second Dribble terug. Heel knap wisten de meiden, luid aangemoedigd door de supporters, er een gelijkspel uit te halen. In de verlenging was het een 3 punter van de Uitsmijters dat ervoor zorgde dat de punten toch naar Almelo gingen. Eindstand 34-35.

's Avonds waren er 2 wedstrijden van Second Dribble in De Kamp. De U16 ontving de nummer 2 Twente Buzzards. In de 1e helft wist U16 nog goed mee te komen. Maar de 2e helft werd het een stuk lastiger. Desondanks werden er nog een maar mooie scores gemaakt waardoor de schade beperkt bleef. Eindstand: 40-84.

Al laatste kreeg de U18 koploper Amical op bezoek in De Kamp. Tijdens de tip off werd al duidelijk dat Second Dribble er vooral een leuke wedstrijd van wilde maken. Immers de uitslag stond al min of meer vast. Amical wilde daar wel in mee gaan. Vervolgens lieten beide ploegen een mooie pot basketbal zien. Respect voor elkaar en sportiviteit voerden de boventoon in de wedstrijd. Second Dribble kon voor de rust nog redelijk in het spoor blijven. Ze hebben in de 1e periode zelfs even voor gestaan. Na de rust was het Amical die de wedstrijd overtuigend naar zich toe trok. Met name door de vele rake afstandsschoten. Eindstand 36-88.