Ommen

TCO houdt open dag

Door de redactie

Tennisclub Ommen houdt op zaterdag 23 maart, van 13.00 tot 16.00 uur, een open dag met als motto 'Heel Ommen tennist'. De open dag is voor alle generaties een perfecte kans om kennis te maken met tennis.

De open dag heeft het motto 'Heel Ommen tennist' meegekregen. Er zijn dan ook activiteiten voor jong en oud. Er zijn wedstrijden te zien, je kunt zelf een balletje slaan (ook met het ballenkanon), kennismaken met Tennisschool Drive en op de minibanen zijn er activiteiten voor kinderen. Maar je kunt ook een drankje nemen in het gezellige clubhuis Baan 7, waar ook een welkomstpresentatie wordt gehouden en een informatiestand is ingericht. Sponsor Prins Sport is aanwezig met tennisattributen.

Op iedere woensdagavond is iedereen vanaf 19.30 uur welkom bij de beginners- en herstartersinloop om kennis te maken met tennis bij TCO. Rackets zijn aanwezig. Voor meer informatie: 06-26552674, secretariaat@tennisclubommen.nl of www.tennisclubommen.nl. U vindt Tennis Club Ommen op Sportpark Westbroek, neem het tweede bruggetje links.