Hardenberg

TC Hardenberg Indoor Dubbel Clubkampioenschappen 2019

Ingezonden

Afgelopen twee weken maakten de tennissers van TC Hardenberg zich op voor de strijd om de titel Indoor Dubbel Clubkampioen 2019. Naast de gebruikelijke categorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel, werd er dit jaar voor het eerst een 8/9 categorie aangeboden. Hierdoor werd het, met name voor de beginnende tennissers, interessant en uitdagend genoeg voor hen om mee te doen. Na twee intensieve weekenden kon TC Hardenberg de volgende dubbels feliciteren:

Heren Dubbel A: P. Meijerink/J.M. Veurink

Heren Dubbel B: D. Runhaar/J. Selhorst

Dames Dubbel A: C. ter Stege/J.Tinselboer

Dames Dubbel B: D. vd Heuvel/H. Landstra

Mix Dubbel A: J. Tinselboer/J.M. Veurink

Mix Dubbel B: H. ten Napel/H. Kremer

8/9 Dubbel: M. Beldman/ G. de Boer

Zij mogen de titel Indoor Clubkampioen een heel jaar met verve dragen. De organisatie kijkt terug op zeer geslaagde en sportieve Clubkampioenschappen en blikt voorzichtig alweer vooruit naar het voorjaar.

Tennis is nog altijd een zeer populaire sport onder zowel jong als oud, waarbij Padel ook steeds meer terrein lijkt te winnen. Lijkt het u leuk om ook eens een balletje te komen slaan dan bent u van harte uitgenodigd op het fraaie tennispark! Meer informatie en overige uitslagen van de Clubkampioenschappen vind u op de website www.tchardenberg.nl