Hardenberg

TC Hardenberg biedt zomerse uitdaging

Ingezonden

TC Hardenberg biedt deze zomer tennis en/of padel voor gereduceerd tarief aan voor voetballers, hockeyers en alle andere teamspelers die binnen hun eigen sport een zomerstop kennen. Ook sporters die veelal binnen sporten en deze zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een drie maanden durend compact lidmaatschap in juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en/of padellen wanneer het hen uitkomt. Het lidmaatschap kan worden uitgebreid met padel en/of tennistrainingen. De Zomerchallenge geeft je een volwaardig lidmaatschap voor drie maanden, waarbij je een spelerspas ontvangt waarmee je binnen deze periode mee kunt spelen met officiële KNLTB toernooien. De Zomer Challenge is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met tennis of padel.

Deelnemers kunnen zich individueel of met teamgenoten inschrijven. De kosten zijn eenmalig € 15 euro voor jongeren t/m 22 jaar, vanaf 23 jaar betaal je €45 euro voor dit drie maand durende compacte lidmaatschap. Meer informatie vind je op de website van TC Hardenberg www.tchardenberg.nl/zomerchallenge

Over TC Hardenberg

Met 10 tennisbanen en 2 padelbanen in de openlucht en 3 indoor tennisbanen op Sportpark de Boshoek, is TC Hardenberg de grootste tennisclub in de regio en tevens de enige padelclub. Met het lidmaatschap kun je beide sporten beoefenen. TC Hardenberg is een jonge, groeiende tennisvereniging met meer dan 600 leden die regelmatig een partijtje tennis en padel met en tegen elkaar spelen. Op dit moment komen er maar liefst 42 teams uit in de KNLTB competities en biedt de club een uitgebreid aanbod voor jong en oud(er), voor zowel de prestatiegerichte alsmede de recreatieve speler.