Ommen

TB Kozijnen voor al uw houten kozijnen, ramen en deuren!

Door de redactie

Onlangs opende TB Kozijnen haar deuren aan de Kloosterdijk 62 in Beerzerveld. Een jong bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in houten kozijnen, ramen, deuren, draaikiep ramen en schuifdeuren.

Ondanks het feit dat de broers Steven en Jurjan ter Burg net een kleine maand bezig zijn herbergt het nieuwe bedrijf ruim 21 jaar aan kennis en ervaring.

Steven ter Burg werkte namelijk zijn hele leven bij een timmerfabriek wat het vakmanschap hoog in het vaandel had staan. Toch bleef het kriebelen bij Steven om zich te specialiseren en hij zag bovendien de vraag vanuit de markt alsmaar toenemen naar handgemaakte kozijnen, ramen en deuren. Van het één kwam het ander.

"Deze zomer trok ik de stoute schoenen aan en in samenspraak met Jurjan, die al bijna tien jaar zijn eigen bedrijf Balans Bouw heeft, hebben wij TB Kozijnen opgericht.

Wij vullen elkaar perfect aan. Doordat wij zelf inmeten, het zelf maken en plaatsen kunnen wij een totaalpakket aanbieden voor de opdrachtgevers aangezien wij tevens het glas verzorgen. Zoals het vaker gaat in deze regio konden wij via het ons-kent-ons principe een pand huren van Herman Hutten en de eerste succesvolle projecten zijn inmiddels al gerealiseerd", vertelt de nieuwe ondernemer niet zonder enige trots."Jurjan en ik zijn zeg maar het verlengstuk van menig lokale ZZP'er en klusbedrijf aan het worden aangezien niet ieder bouwbedrijf het specialisme en de benodigde kennis in huis heeft. Verder kan en wil niet iedereen investeren in de op maat gemaakte machines. Bovendien zijn de levertijden van handgemaakte ramen en kozijnen momenteel tussen de vier en acht weken. Dat is te lang voor menig bouwbedrijf. Bij ons gaat dat in ieder geval een stuk sneller. De laatste weken hebben wij zonder aan de weg te timmeren al veel mooie klussen kunnen doen voor diverse bouwbedrijven in de regio.

Deze samenwerking smaakt zekers naar meer. Vorige week hebben wij op de drukbezochte open dag tijdens de officiële opening van het bedrijf reeds aan veel belangstellenden onze specialisatie en machinerie kunnen laten zien". Kortom, voor op maat gemaakte kozijnen, ramen en deuren moet je gewoon bij TB Kozijnen zijn."

Voor meer info: www.tbkozijnen.nl of bel met Steven (06-38332823) of Jurjan (06-14288448).